4/365 Cu ochii pe geam

Planuri peste planuri, peste planuri. Cine zice că-i simplu să structurezi fain frumos pe hârtie viziunea mea întortocheată din cap pentru 2023, nu știe ce vorbește. Și cine mă pune la zid cu ce faci tu cu Junior vetul tău cu tot, că cine ești tu, nu-i treaba lui. Sîc!

Concret, ce facem la Junior vet anul ăsta? De făcut, facem o groază, Doamne câte idei am! Hai să vedem cu ce începem.

Am zis că ne axăm serios și pe sănătate mintală, am zis. Mă câcâi de azi-dimineață să finalizez tematica la două workshopuri foarte faine, dar nu-i bai, îs gata imediat, stați aproape. Ce mă furnică un pic, este aprecierea muncii mele (mai exact raportul timp:bani). De ce asta? Pentru că întotdeauna mă gândesc la altul și-mi doresc mai mult decât orice ca banii să nu fie un impediment în educația cuiva.

Fără sănătate mintală nu există sănătate și îi musai să învățăm cum să integrăm planul psihic, emoțional în tot ceea ce facem, cum să avem grijă de noi atunci când clacăm, cum putem să-i ajutăm pe cei din jurul nostru atunci când trec printr-o furtună emoțională sau cum să devenim mai puternici în fața factorilor stresori? Ziceți tabu? Chiar deloc. M-aș bucura să vă văd cum vă înghesuiți la workshopurile astea, m-aș bucura să vă văd senini.

Nori faini în București. Nu uitați, nu există vreme urâtă, doar oameni care nu știu să se îmbrace adecvat. Ieșiți la o gură de aer și aerisiți-vă creierul.