Cu Junior vet, poți să mergi liniștit în vacanță. 🙂

Când pui osul la treabă pentru ce îți place, greul nu se simte. Tocmai de-asta, venim cu un pachet educațional excepțional de vacanță. Indiferent unde-ți petreci vara asta, acest supliment online intră în orice bagaj.

Întoarce-te bronzat, odihnit și pregătit să răspunzi provocărilor profesionale!

La Școala Junior vet, ai parte întotdeauna de Educație Continuă la cel mai înalt nivel. Indiferent de sezon, subiect sau motiv, aici găsești cea mai mare diversitate de cursuri online acreditate la cele mai accesibile prețuri.

Fie că ești medic veterinar cu experiență, proaspăt absolvent sau încă student pe ultimele sute de metri și ai o reținere legată de cazurile de neurologie, această serie de neurologie veterinară îți este dedicată ție.

Serie online Junior vet Neurologie

Cursuri interactive, multe ore de învățare, puncte de Educație Continuă la fiecare curs, sesiuni de Q&A, cu medicul veterinar neurolog Dr. Helga Demény, Demed Neurologie Veterinară.

Tematică:

1. Examenul neurologic pas cu pas (03.071.5h, acreditat cu 10 puncte, cod AMPONL30-2023)

Primul curs se concentrează pe principiile examinarii neurologice si isi propune sa reimprospateze cunostintele de baza despre neuroanatomia, neurofiziologia si fiziopatologia sistemului nervos central si periferic. Vom parcurge impreuna pas cu pas modulul in care trebuie efectuat un examen neurologic si modificarile patologice care apar in cadrul acestui examen.

2. Principii de neurolocalizare (17.07, 1.5h, acreditat cu 10 puncte, cod AMPONL31-2023)

Al doilea curs va pune la dispozitie o metodologie logica si sistematica de neurolocalizare si detaliaza principiile de stabilire a diagnosticelor diferentiale si a planului de diagnostic in functie de caz.

3. Evaluarea pacientului cu crize epileptice (31.07, 1.5h, acreditat cu 10 puncte, cod AMPONL32-2023)

Criza epileptica este cel mai frecvent simptom raportat in neurologia veterinara, astfel am considerat foarte important sa ii dedicam o prezentare întreaga acestui subiect. În cadrul acestei prezentari discutam despre diagnosticul, cauzele și tratamentul crizelor epileptice la caini și pisici.

4. Utilitatea EEG-ului în medicina veterinară (14.08, 1.5h, acreditat cu 10 puncte, cod AMPONL33-2023)

Electroencefalografia reprezinta o analiza indispensabilă în diagnosticul epilepsiei la oameni, iar în ultima perioada începe sa fie din ce în ce mai des utilizata și în medicina veterinara. Dorim prin aceasta prezentare sa va punem la dispoziție principiile de baza ale EEG-lui, sa stabilim impreuna care sunt acei pacienti care au nevoie de aceasta analiza și ce valoare adăugată aduce în vederea stabilirii diagnosticului

___

Tot ce trebuie să știi despre Seria online Junior vet Neurologie:

 • Eveniment educațional online pentru studenți la MV în ani clinici, absolvenți dar și medici veterinari cu experiență
 • Perioadele de desfășurare sunt cele anunțate pentru fiecare curs în parte
 • Perioadele pot suferi modificări (poate nu e cazul, însă ținem la transparență)
 • Învățăm online pe platforma Zoom din cadrul Școlii Junior vet
 • Ora 19.30 de fiecare dată
 • Sesiunea de Q&A inclusă (ne plac tare participanții curioși și dialogurile interactive)
 • Evenimentele beneficiază de acreditare conform criteriilor Programului Național de Dezvoltare Continuă (10 puncte/webinar)
 • Fiecare sesiune are o formă de evaluare
 • Accesul la curs se face o singură dată, la data menționată.
 • Diplomă de participare la final
 • Suport de curs
 • 2 locuri pro bono prin programul Junior vet Grants

La Școala Junior vet ai parte de cei mai buni tutori din domeniu.

Short bio medic veterinar Dr. Helga Demény:

“Am copilărit înconjurată de animale și la o vârstă destul de fragedă am decis că vreau să fiu medic veterinar. Nu m-am văzut vreodată făcând altceva, așadar în 2017 am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

În timpul anilor de studiu, am lucrat ca și tehnician EEG la Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG și am efectuat diferite stagii practice în neurologie veterinară, în Budapesta și Hanovra. În urma celor învățate, am devenit din ce în ce mai pasionată de neurologie și epileptologie, în 2022 finalizând teza de doctorat la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj Napoca, cu titlul: “Aplicațiile electroencefalografiei în diagnosticul crizelor și al sindroamelor epileptice canine.”

Pe perioada studiilor doctorale, prin programul Erasmus, am avut oportunitatea de a face un stagiu practic la departamentul de neurologie de la Facultatea de Medicină Veterinară din Leipzig. Această experiență mi-a deschis noi oportunități, momentan fiind înscrisă la Facultatea din Luxembourg -programul de certificare (ESAVS) în neurologie veterinară și lucrez ca medic veterinar la Demed, preluând preponderent cazurile neurologice.”

Cum mă înscriu?

Beneficiază de un preț promoțional, înscrie-te în timp util!

ParticipantSerie cursuri1 curs
medic veterinar*399lei*99lei
studenți la MV, doctoranzi,
absolvenți promoția 2022, 2023
-15% reducere-15% reducere

*Junior vet Smart Wallet

Pentru a efectua plata, ai nevoie de aceste date, cu mențiunea Neurologie:

ASOCIAŢIA MATEI ŞI PRIETENII
CIF 36908414
RO66BTRLRONCRT0376315401 (RON)
RO16BTRLEURCRT0376315401 (EUR)
SWIFT BTRLRO22
Str.Republicii 61/25, Petrila 335800, Jud.Hunedoara, România.

După care, te rugăm să ne scrii un email la contact@juniorvet.ro cu datele tale (nume, prenume, statut medic veterinar/student și o adresă poștală pentru factura electronică) și să atașezi dovada plății. Noi promitem să îți răspundem în cel mai scurt timp.

Exemplu date participant: Maria Popescu, student an VI, FMVB, Str. Florilor nr.7, București.

Junior vet Grants

Programul Junior vet Grants este un program special creat pentru studenți la MV și tineri veterinari, prin care ne dorim susținerea celor care vor să facă performanță și au nevoie de un mic ajutor.

Pentru seria de neurologie, dorim să oferim 2 locuri pro bono unui student aflat în anul final de studiu și unui tânăr absolvent inteligent, ambițios și pasionat de această ramură, care are nevoie cu adevărat de această oportunitate de dezvoltare. Selecția se face în baza unui CV și scrisori motivaționale, trimise la contact@juniorvet.ro până la data de 31 iunie 2023.

Comisia de evaluare este compusă din reprezentantul organizatorului Grația Bolat (Junior vet) și medicul veterinar coordonator Dr. Helga Demeny. Rezultatele se vor primi la 1 iulie.

__

La Școala Junior vet, ai mereu parte de Educație Continuă la cel mai înalt nivel. Devino abonat Junior vet și ești mereu pe fază: https://bit.ly/3wUJ8l0