Educație continuă la cel mai înalt standard pentru medici veterinari și studenți la MV

Școala Junior vet, Modul online Junior vet Stomatologie

Când vine vorba de educația ta, nu este timp pentru procrastinare. Alege întotdeauna să fii mai pregătit decât ai fost ieri! Mergem mai departe cu forțe proaspete, dăruind comunității Junior vet oportunități de învățare de la super medici veterinari.

SpecialitateStomatologie
Skill levelMediu
Public țintăStudenți la MV anul VI, absolvenți, medici veterinari pasionați de stomatologie
Ore de Educație Continuă11.5h
Puncte de Educație ContinuăDa
Durata*Start Octombrie 2023
Medici veterinari coordonatoriDr. Raluca Zvorășteanu
Dr. Iulia Milin
Dr. Dan Sebastian
Dr. Paul Vilcu
ObiectiveÎnsușirea cunoștințelor și principiilor esențiale stomatologice
 Îmbunătățirea calității actului de examinare stomatologică oferit în practica veterinară generală
Îmbunătățirea serviciilor medicale veterinare
Proces de învățareOnline
 12 capitole teoretice (11.5h)
Modul înregistrat (on demand)
 *1 zi de practică în clinicile tutorilor (*la alegere, opțional)
Sesiune de Q&ADa
Evaluare Da
SuportAcces online 24/7 la prezentări pe toată perioada desfășurării modulului
 Mini suport modul
 Educațional din partea medicului veterinar coordonator
Program Junior vet GrantDa (1 loc)
Bonus Junior vetDa
Cost*2500 lei (cu 1 zi de practică) / *1750 lei (online)
Termeni și Condiții de platăÎn baza contractului
PlatăRegim integral
 Junior vet Smart Wallet (Pay as you go)
DiplomăAbsolvire
 ÎnscriereÎn așteptare
Contactcontact@juniorvet

Indiferent de încotroul fiecăruia, Junior vet este alături de fiecare absolvent la început de drum. Educația continuă costă și câteodată ustură la buzunar dar fără ea nu se poate profesa corect și la cel mai performant nivel.

Pentru că ne dorim să fim prieteni de nădejde și paroliști până la capăt, lansăm oficial pentru absolvenții de 2023 un cupon cu 15% reducere la meniul educațional Junior vet timp de 1 an de zile (că vorba aia, primul an îi cel mai greu).

*Valabil și pentru cei care au absolvit în 2022 și atunci, data de expirare în acest caz va fi sfârșitul lui 2023.

Intro

Undeva la început de drum, poate mai țineți minte, am creat modulele Junior vet, după care le-am lăsat la dospit pentru timpul potrivit. Acum nu mai este timp de pierdut, hai să învățăm împreună! Suntem alături de fiecare generație de medici veterinari și ne dorim să-i creștem mari și deștepți.

Special croit pentru nevoile studenților de la MV anul VI, absolvenților și tinerilor veterinari, cu scopul inițierii pe drumul oncologiei sub supervizare atentă. Acum ai ocazia să înveți de la cei mai buni, într-o fereastră bună de timp și la un cost manageriabil. Știi deja că la Junior vet se poate orice. Totul este să vrei să înveți și să faci performanță.

Cel mai fain curs de stoma este aici! Învață bazele stomatologiei veterinare direct din confortul casei tale! Împreună cu partenerul nostru educațional RSVD -Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry vă oferim un modul digital în regim on demand, la cele mai înalte standarde de educație continuă.

Tematică:

 1. Creșterea veniturilor în clinica de stomatologie 30min –Dr. Paul Vilcu
 1. Echipamentul necesar în stomatologia veterinară (instrumentar, unitate dentară, masă și poziționarea animalului, dotări cameră, suport cap, ochelari, lupe, surse lumină, poziție personal -medic, aparat radiologie intraorală, ct – câine/pisică, iepure) 1,5h – Dr. Iulia Milin
 2. Modelele anatomice (diferențe câine, pisică, iepure – anatomie cap, formulă dentară jr/ad) 30min – Dr. Raluca Zvorășteanu
 3. Anestezia loco regională 30min – Dr. Iulia Milin
 4. Examinarea orală fără sedare și sub sedare – fișa stomatologică (detaliate probele) 1,5h – Dr. Raluca Zvorășteanu
 5. Profilaxia stomatologică și îngrijirea orală acasă (detartrajul și etapele, abordare și sfaturi proprietar, produse) 1,5h – Dr. Dan Sebastian
 6. Dentiția de lapte persistentă și malocluziile 1,5h – Dr. Raluca Zvorășteanu
 7. Boala paradontală (clasificare, tratament) 30min – Dr. Raluca Zvorășteanu
 8. Resorbția dinților la pisici (clasificare) 30min – Dr. Raluca Zvorășteanu
 9. Extracțiile simple și chirurgicale (fire, flapsuri) 1h Dr. Raluca Zvorășteanu & Dr. Iulia Milin
 10. Fracturile dentare (tipuri și remediere) – 1,5h – Dr. Dan Sebastian
 11. Gingivostomatita felină – 30min – Dr. Dan Sebastian

Opțiuni învățare:

– Cu hands-on (1 zi de practică în clinica veterinară a tutorelui, la alegere -Clinica veterinară Qincy vet București, Clinica Veterinară Lumea Animalelor Cluj-Napoca, Duo-Vet Timișoara)

– Fără hands-on, doar online.

Tutori:

Dr. Raluca Zvorășteanu, McS PhD, Lect. Univ FMV USH., membru fondator și Președinte RSVD (Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry)

 • Fondatoarea Cabinetului medical veterinar Qincyvet – Stomatologie Veterinară din 2011, care asigură servicii de specialitate în medicina Stomatologică Veterinară.
 • Titularul disciplinei de Stomatologie Veterinara din cadrul Facultății de Medicină Veterinară a Universității Spiru Haret
 • A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară a Universității Spiru Haret București în anul 2004, apoi în 2011, doctoratul în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.
 • Pasiunea care o cultivă este Stomatologia veterinară, având o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Din 2008 a început să se specializeze în stomatologie veterinară, urmând cursuri și workshop-uri, dar și participând la congrese și cursuri din domeniul stomatologiei veterinare pe plan național și internațional.
 • Membru a EVDS (European Veterinary Dental Society), membru fondator și fost Vicepreședinte al ARSV (Asociația Română de Stomatologie Veterinară)
 • Autor a numeroase articole științifice, lector în conferințe și workshop-uri interne și internaționale, în domeniul stomatologiei veterinare. Coautoarea primului curs de stomatologie veterinară rulat în cadrul programelor de pregătire continuă, on-line, întitulat “Noțiuni introductive în stomatologie veterinară”.

Dr. Iulia Milin, Vicepreședinte RSVD -Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry, Clinica veterinară Duo-Vet, Timișoara

 • A absolvit studiile la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara în anul 2003.
 • Încă din studenție din anul 2001 a preluat un cabinet veterinar unde a lucrat de atunci și până în prezent.
 • Este un medic veterinar pasionat de meseria pe care o practică cu devotament și multă dragoste pentru animale. Cabinetul a evoluat de-a lungul anilor într-o clinică veterinară unde lucrează în prezent șase medici veterinari și au în continuare planuri de extindere și dezvoltare.

Dr. Dan Sebastian, Consilier Științific RSVD – Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry, Clinica veterinară Lumea animalelor, Cluj-Napoca

 • Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară, anul 1996.
 • Este un medic veterinar dedicat necuvântătoarelor

Junior vet Smart Wallet

Când vine vorba de medicină veterinară, nu ne oprim niciodată cu adevărat din învățat. Pentru că ne dorim să împletim frumos Educația Continuă cu voia bună sau momentele delicate care apar pe nepregătite, am creat cu mult entuziasm acest Junior vet Smart Wallet.

Vrem să fim alături de tine la fiecare pas. La bine și la rău, suntem aici pentru tine. Misiunea noastră întotdeauna a fost să-i ajutăm pe cei la început de drum și pe cei care vor să se perfecționeze. Junior vet Smart Wallet, este un instrument financiar de nelipsit din educația continuă a studentului la MV și a tânărului veterinar.

Beneficiu Junior vet Smart Wallet: Pay as you go. Pentru această opțiune, te rugăm să ne contactezi la contact@juniorvet.ro

Junior vet Grants

Programul Junior vet Grants este un program special creat pentru studenți la MV și tineri veterinari, prin care ne dorim susținerea celor care vor să facă performanță și au nevoie de un mic ajutor.

Pentru modulul de stomatologie, dorim să oferim 1 loc pro bono unui tânăr absolvent inteligent, ambițios și pasionat de oncologie, care are nevoie cu adevărat de această oportunitate de dezvoltare. Selecția se face în baza unui CV și scrisori motivaționale, trimise la contact@juniorvet.ro până la data de 30 august 2023.

Comisia de evaluare este compusă din reprezentantul organizatorului Grația Bolat (Junior vet) și medicii veterinari coordonatori Dr. Raluca Zvorășteanu, Dr. Iulia Milin și Dr. Dan Sebastian.

Cum aplic?

Dacă ești pasionat cu adevărat de stomatologie și ești interesat să pășești pe acest drum, trimite hotărât un email la contact@juniorvet.ro în care să ne spui de intenția ta de participare, să ne lași toate datele tale (nume complet, număr de telefon, adresa poștală sau de facturare) și să precizezi metoda de plată aleasă de tine. Promitem să revenim în cel mai scurt timp. Înscrierea este deschisă!

Ce trebuie să mai știu?

Acest modul ia startul online în luna septembrie. *Fereastra de învățare va fi anunțată cu precizie pe parcurs.**Costul modulului poate suferi modificări de la 1 septembrie. ***Informații noi pot fi introduse în programa educațională.

Partener educațional