Despre noi

Cine este Junior vet?

Educație Continuă pentru medici veterinari și studenți la MV. Poate chiar cel mai mare provider de Educație Continuă pentru comunitate veterinară din România.

La Junior vet ai parte de cea mai diversă agendă educațională. Fie că ești student, doctorand sau medic veterinar, la Școala Junior vet ai întotdeauna bonusuri pentru învățare. De la cupoane de reducere, la Junior vet Smart wallet (Pay as you go) și oferte personalizate pentru cabinetele veterinare, ai benficii la tot pasul. Înscrie-te la ce cursuri te trage inima și lasă restul în seama noastră.

Când vine vorba de educația ta, nu este timp pentru procrastinare. Alege întotdeauna să fii mai pregătit decât ai fost ieri. La Școala Junior vet, ai parte întotdeauna de Educație Continuă la cel mai înalt nivel. Indiferent de sezon, subiect sau motiv, aici găsești cea mai mare diversitate de cursuri online acreditate și la cele mai accesibile prețuri.

Cu Junior vet, poți să mergi liniștit în vacanță. Indiferent unde-ți petreci concediul, suplimentul educațional online Junior vet intră în orice bagaj.

O trecere în revistă

Pentru cei care nu ne cunosc, activăm oficial în comunitatea veterinară de 7 (șapte) ani iar neoficial cam de vreo 10 (zece). Reprezentăm generația tânără veterinară care vrea să învețe altfel, care visează cai verzi pe pereți, care poate să facă și să dreagă atunci când vrea performanță.

Visul nostru mare este să aducem educația continuă la porțile tuturor și să avem o amprentă verde în tot ceea ce facem. Investind în educație, veți schimba vieți.

La începutul începuturilor, a fost Veterinary Journalist, sub umbrela căruia ne-am jucat cu niște programe de Internship/Externship construind programul Ajută un student la Medicină Veterinară, oferind diverse oportunități studenților de la MV care își doreau să crească mari și deștepți. Ne-am jucat așa vreo trei ediții, apoi ne-am maturizat și am construit Junior vet, un proiect mare prin care, de la an la an, ne dorim să mai punem o cărămidă în educația studenților și a tinerilor veterinari aflați la început de drum. Am făcut mereu cât am putut și cu ce am avut, acum știm mai multe și putem mai bine, iar cu ajutorul vostru lucruri extraordinare se vor întâmpla. Credem cu tărie că educația și dorința de a fi mai buni decât am fost ieri, ne va aduce împreună și doar împreună, vom putea construi un viitor mai luminos pentru viitoarele generații de medici veterinari.

La Junior vet, mingea se bate pe teren neutru iar punctele sunt de educație continuă. Nimeni nu pierde. Am început timid cu interviuri și articole medicale, module de practică pe diverse ramuri medicale, primul simpozion urmat de primul workshop și ne-am dezvoltat frumos în timp, oferind pe parcurs comunității noastre veterinare o paletă mai mare de evenimente (seminarii, webinarii, workshopuri, congrese, școli de vară), proiecte (informative despre sănătate mintală, programe verzi, de mentorat și di prim ajutor) dar și un sistem continuu de suport pentru cei aflați în dificultate (granturi Junior vet, discounturi, smart wallet, membership, burse, invitații). 

Am bătut la toate ușile din dorința de a învăța și a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie și nu ne vom opri, pentru că mereu este loc de mai bine. Am învățat că în fiecare zi trebuie să pui osul la treabă (de-asta-i zice Educație Continuă), că se mai întâmplă să o dai și în bară dar e ok, că voluntarii sunt un must-have fără de care nimic nu este posibil, că nu putem să-i mulțumim pe toți cei care ne calcă pragul, dar că putem încerca să țintim întotdeauna un standard, că nu poți crește fără oameni care să-ți înțeleagă și sprijine viziunea și mai ales, Nihil sine Deo.

Practic, am luat startul oficial cu Junior vet Media Group, ulterior am pus bazele asociației noastre non-profit, Asociația Matei și Prietenii, și uite așa am traversat mii de kilometri educaționali. Cele două se completează ca niște frați și sunt la drum nedespărțiți.

Neapărat să menționăm ajutorul lui Matei (membru de onoare și mare pisicar), alături de care am scris și ilustrat povești pentru copii (vreo trei chiar) și poezii pisicești, am creat stickere, felicitări de Paști, calendare anuale (cu pisici), calendare motivaționale pentru a sublinia importanța sănătății mintale, am plantat copaci pentru cunoscuți și necunoscuți, am înființat chiar și un Vivariu, unde am avut în grijă mulți ani o mică junglă și multe animaluțe exotice salvate și căpătate, și câte și mai câte n-am făcut.

Pagini întregi am umple cu ce-am făcut noi în atâția ani, dar uite că avem atâtea planuri la orizont și vrem să punem în mișcare motoarele mari pentru educație și pentru necuvântătoare. Fii alături de noi și scrie următoarele file de poveste!

Misiune

Nu doar una, ci mai multe. Sunt misiuni pe care ni le-am înscris în inimă și pentru care milităm cu multă pasiune: Educație la toate porțile, standarde educaționale înalte și sprijin pentru cei care vor să facă performanță dar nu pot.

Viziune

Suntem de părere că orice este posibil atât timp cât rămâi fidel țelului tău și cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla, este să lupți cot la cot cu oameni care îți împărtășeșc valorile. Viziunea noastră se va reflecta mereu în ceea ce facem și întotdeauna vom încerca să oferim ce este mai bun.