Când vine vorba de educația ta, nu este timp pentru procrastinare. Alege întotdeauna să fii mai bun decât ai fost ieri! Mergem mai departe cu forțe proaspete, dăruind comunității Junior vet super oportunități de învățare de la super medici veterinari. 

Iar dacă te-am convins și ți-a plăcut la noi, devino membru Junior vet și fă parte dintr-o familie mare. Pentru tine membershipul înseamnă beneficii și pentru noi reprezintă un instrument de susținere.

 

Junior vet Lab Soirée

Super serată de patologie clinică, realizată cu ajutorul și mărinimia Pet Stuff Spital Veterinar și super speaker medic veterinar Dr. Ioana Sandu, Pet Stuff Spital Veterinar, București.

Super eveniment educațional gratuit Junior vet.

Când? 11 aprilie 2022, de la 8 la 9.30 PM (EET).

Unde? Pe platforma Zoom.

Ce subiect abordăm?

  • Patologii hepatice: schema simplificată de diagnostic

Alte info importante:

  • Eveniment gratuit (ne dorim să ne răsfățăm membrii Junior vet și să le oferim celor noi veniți o imagine de ansamblu despre ce facem noi și de ce)
  • Eveniment pentru medici veterinari și studenți la MV
  • Eveniment creditat cu 10 puncte/zi cu certificare și fără evaluare/curs sau 2 ore E.C., conform criteriilor Programului Național de Dezvoltare Continuă (știm cât de importante sunt punctele de educație continuă pentru tine).
  • Sesiunea de Q&A inclusă (ne plac tare participanții curioși și dialogurile interactive)

Despre Dr. Ioana Sandu:

  • Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București, promoția 2020.
  • A fost asistent pe perioada studiilor la Clinica Veterinară Speed Vet, ulterior, în 2020 a devenit medic coordonator al laboratorului de analize din cadrul Spitaului Veterinar Pet Stuff.
  • A participat la cursuri și congrese naționale și internaționale din domeniul patologiei, patologiei clinice și oncologiei.
  • În prezent urmează cursurile postuniversitare în domeniul diagnosticului de laborator ale Școlii Europene pentru Studii Avansate Veterinare (ESAVS).

Cum mă înscriu?

Foarte simplu, click aici https://bit.ly/juniorvetlab

Vă mulțumim pentru că faceți parte din comunitatea Junior vet.

În comunitatea Junior vet ai mereu parte de cele mai faine evenimente educaționale. Partea cea mai cool este că înveți dăruind. Implicarea ta face diferența în tot ceea ce facem, ajută-ne să construim mai departe! Află cum te poți implica mai mult: