Junior vet Neuro Soirées 

cu Dr. Cecilia Danciu, Res.ECVN, Royal Veterinay College (RVC), UK.

Neurofobia este o problemă cu care se confruntă studenții și mulți medici veterinari. Încercăm să combatem acest lucru și să vă arătăm de ce primul pas pentru un diagnostic, este de fapt să putem să facem un examen neurologic și să localizăm problema.

Hai cu noi să învățăm cum să facem un examen neurologic corect, ca să putem discuta despre potențiale diagnostice diferențiale! Împreună o să combatem neurofobia și neurologia va deveni o plăcere! 

Hai cu noi să învățăm neurologie de la A la Z! Dacă ești student la MV, proaspăt absolvent, medic veterinar cu sau fără experiență, acest eveniment este perfect pentru tine! Ai oportunitatea să înveți de la unul dintre cei mai buni medici veterinari pe neuro!

Când: 29, 30 Noiembrie 2021, de la 7 la 9 PM (EET), online pe Zoom.

Topics (în lb.română): 29.11 Examenul neurologic (2h), 30.11 Cazuri clinice (2h)

*sesiune inclusă de Q&A

**eveniment creditat cu 5 puncte/zi

***sesiunile nu vor fi înregistrate

****datele de logare se vor trimite în săptămâna 22-28.11, la fel și un reminder pentru fiecare zi de eveniment.

Despre Dr. Cecilia Danciu: 

  • A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca în 2017,  după care a început studiile doctorale în cadrul aceleiași instituții.
  • În perioada 2020-2021 a urmat un internship pe neurologie, în cadrul clinicii The Ralph Veterinary Referral Center, UK.
  • Din 2021, este rezidentă ECVN (European College of Veterinary Neurology) în cadrul Royal Veterinary College, UK.
  • Cecilia este pasionată de neurochirurgie, sindromul vestibular, trauma craniană și de multe alte aspecte ale neurologiei. Cu o activitate didactică pe care a început-o la USAMV Cluj-Napoca și pe care o continuă la RVC London, are la activ multe articole publicate în jurnale internaționale și naționale. Îi place să lucreze într-un mediu unde poate să predea studenților și să lucreze într-un spital multidisciplinar.
  • Își dorește să contribuie la dezvoltarea neurologiei veterinare în România

Cost Junior vet Neuro Soirées : 100lei/ambele, în limita locurilor disponibile.

Registration:  Datorită interesului crescut pentru acest eveniment, înscrierea este deschisă de la 1 Octombrie. Atenție mare, locuri limitate! Înscrierea se închide pe 26 Noiembrie.

Trimite un email la contact@juniorvet.ro cu datele tale (medic veterinar sau student, nume/prenume/facultate, an studiu), adresa poștală/de facturare și o copie cu dovada plății.  Pentru plată, te rugăm menționează “Junior vet Neuro” și folosește-te de următoarele informații bancare:

ASOCIAŢIA MATEI ŞI PRIETENII
CIF 36908414
RO66BTRLRONCRT0376315401
Str.Republicii 61/25, Petrila 335800, jud.Hunedoara, Romania. 

Atunci când aștepți info de la noi, verifică întotdeauna folderul Inbox și/sau Spam. Dacă ai primit vreodată un email de la Junior vet în Spam, te rugăm să îl muți în Inbox.

Pentru organizarea acestor evenimente, punem umăr la umăr cu ong-ul nostru Asociația Matei și Prietenii, care ne-a fost mereu alături la evenimente educaționale. Participarea dvs la aceste evenimente online de neurologie va sustine activitatea asociației noastre, care a fost afectată profund în acest context pandemic. Vă mulțumim anticipat!

Junior vet Neuro Soirées sunt organizate cu ajutorul partenerului nostru Farmina România. Află mai multe despre Farmina aici: Farmina România