Mentorat & Coaching

Junior vet Program Mentorat & Coaching 2024

Online, 2 sesiuni incluse, sesiune vară (15.07-15.08) și sesiune toamnă (15.09-15.11)

Tu, ce faci vara asta pentru tine ca să te faci om mare și cu scaun la cap?

Știi, un vis rămâne doar un vis dacă nu ai un mindsetul potrivit și resursele necesare pentru a-i da viață. Și toată treaba asta îți revine doar ție, nimeni altcineva nu este responsabil de împlinirea lui. Dacă ești curios și vrei să afli cum să-ți construiești un vis, ce pași trebuie să parcurgi, ce fel de om trebuie să devii, cum au reușit alții, ce poți învăța de la ei și cum să-ți faci eșecul cel mai bun aliat pe drumul vieții, ai nimerit la țanc.

Junior vet pune la bătaie cel mai cool supliment profesional, de nelipsit din ghiozdan.

Despre ce-i vorba

Un program special croit pentru cei tineri din comunitatea veterinară, aflați încă pe băncile facultății sau la început de drum, cu scopul de a le oferi perspective variate pentru a reuși în carieră și pe plan personal.

Nu suntem aici ca să-ți spunem ce să faci, ci rolul nostru în ecuația de coaching/mentorat este de a-ți împărtăși din experiența noastră personală și profesională, de a te ajuta să-ți identifici vocea, de a-ți oferi o perspectivă fresh și de a-ți debloca potențialul.

Programul este gândit ca un mentorat de grup, interesul nostru fiind ca la nivel național să putem livra aceste informații, contribuind la pregătirea viitoarelor generații de medici veterinari.

Public țintă:

Studenți la MV, proaspăt absolvenți, medici veterinari tineri (primii 5 ani de carieră)

Obiectiv

Să conectăm oamenii cu experiență solidă la cei care au nevoie de un transfer de cunoștințe, sprijin și ghidaj pentru a se dezvolta armonios pe planurile personal și profesional.

Beneficii

 • Înveți de la mentori extraordinari, oameni de succes din domeniu și nu numai
 • Asculți poveștile lor personale
 • Câștigi insighturi valoroase
 • Primești feedback
 • Găsești soluții la “cum să fac?”, “cum pot să?”
 • Îți crești aripile pentru visul tău
 • Îți formezi un mindset de învingător
 • Primești toate tipsurile pentru a face primii pași corecți în carieră
 • Sesiuni interactive (povestim, întrebăm și ni se răspunde)
 • Flexibilitate, povestim live, în online (Zoom); sesiunile sunt înregistrate și pot fi accesate temporar pe perioada derulării programului.

Empower, Inspire, Achieve!

Întotdeauna contează de la cine înveți și pe cine iei exemplu, așa că putem să te asigurăm că vei avea super mentori și invitați surpriză, care-ți vor da acel zvâc în a-ți urma visul și a face performanță dar și în a-ți construi cea mai bună versiune a ta.

Content

Orientativ așa, vei asculta povești despre ce înseamnă să faci un internariat, un rezidențiat, ce presupune pregătirea pentru examenul de specialist, ce înseamnă o certificare, cum faci față provocărilor și cum îți construiești reziliența. Pentru cei care țintesc sus și vor performanță de top, programul online Junior vet de Coaching/Mentorat este ceea ce trebuie.

Vei afla despre cum se împletesc efortul cu eșecul și reușitele, despre cum stă balanța între viața personală și cea profesională, ce faci când obosești și nu mai ai motivație și cum găsești acel încontro când nu ai direcție.

Povestim și despre cum e să aplici la un job afară, cum e cu testul de limbă, cât de tare trebuie să tragi și practic cum e să o iei de la zero. Punem în balanță, doctorat-cercetare, job, specializare sau business?

Ne străduim să vă punem la dispoziție informații din domenii diverse de activitate, asta ca să înțelegeți ideea de ansamblu, că orice drum este presărat cu provocări și că fiecare călător trebuie să-și ajusteze bagajul și traseul la condițiile de drum. Nu avem o rețetă universală de succes dar putem să vă oferim cu inima deschisă ingredientele principale pentru primii pași.

Super Mentori

Dăm din casă pentru start doar câteva nume de oameni minunați:

 • Dr. Marian Taulescu, Dip.ECVP, Facultatea de Medicină veterinară Cluj-Napoca, Ambasador ECVS.
 • Dr. Andrei Mihalca, Dip.ECZM (WPH), President ECZM.
 • Dr. Tiberiu Constantin, ECAR Candidate, Facultatea de Medicină veterinară București
 • Dr. Georgiana Deak, EVPC Candidate, Facultatea de Medicină veterinară Cluj-Napoca
 • Dr. Constantin Cerbu, Res. ECVPH, Facultatea de Medicină veterinară Cluj-Napoca
 • Dr. Iulia Melega, Res.ECVAA, Facultatea de Medicină veterinară Cluj-Napoca
 • Dr. Andrei Ungur, Res. ECPHM, Facultatea de Medicină veterinară Cluj-Napoca
 • Dr. Lucia Bel, Res.ECZM, Facultatea de Medicină veterinară Cluj-Napoca
 • Dr. Cecilia Danciu, ECVN Candidate. 
 • Dr. Roxana Merca, Dip.ECVS

Și continuăm pe parcursul înscrierilor, cu cine ne susține în acest demers și ce-am mai pregătit. Vom acoperi atât partea medicală cât și segmentul de cercetare, business-antreprenoriat. So, fără griji, acest program este un model excepțional de start-up în cariera veterinară.

Ore de mentorat/coaching

Estimăm să fie un program de 10h, orientativ pot fi mult mai multe; de regulă, ne întindem pentru că vrem să acoperim tot ce putem și avem și invitați. Suntem călare pe acest proiect și ne preocupă tare să livrăm content de cea mai bună calitate și să răspundem nevoilor voastre. Vom petrece aproximativ 1h în compania fiecărui mentor și ce putem face, este să vă îndemnăm să fiți ochi și urechi și să aveți îndrăzneală și curiozitate la sesiunea de Q&A.

Program

Dăm startul la 15 iulie și spunem stop cel târziu în 15.11; suntem flexibili și open-minded iar orice feedback venit de la voi ne ajută să construim un program solid și de mare folos pentru comunitatea veterinară.

 • 15 iulie, ora 20, online pe Zoom, storyteller Dr. Cecilia Danciu, ECVN Candidate.

Participarea în program se face în ambele sesiuni (vară/toamnă). Cei înscriși vor fi ținuți la curent cu orarul întâlnirilor din online. Planificăm dimineți și/sau seri, fugim de weekenduri. Încurajăm participarea live, pentru a putea participa activ la sesiunile de Q&A dar vom și înregistra, pentru că sunt informații valoroase.

Înscriere:

Email la contact@juniorvet.ro cu datele tale (nume, prenume, telefon, statut -student/an studiu 2024-2025/fmv sau medic veterinar -an absolvire/fmv/cabinet) și motivul pentru care dorești să te înscrii în program.

Data limită înscriere 14 iulie 2024.

Cost unic: 500lei   

GRATUIT. Cost suportat de Junior vet.

ROV (Return of Value)

Vă lăsăm pe voi să faceți socotelile privind investiția în viitorul vostru. 😊