Pentru voi, un throwback la prima vedere pe 2022:

👥Împreună

Junior vet nu este al unei singure persoane, ci al nostru, al studențimii și tineretului veterinar, al celor care vor să pună o cărămidă educațională în fiecare generație, al celor care vor o schimbare.

👥 Voluntari

Nu am fi reușit să ajungem la urechile voastre fără super voluntarii Junior vet. Astfel că primele mulțumiri vor merge către voluntari, fiindcă fără ei nu ar fi fost posibile toate acțiunile Junior vet.

👥 Cel mai cool public

Câteva mii de abonați, mii de subscriberi, sute de participanți anual la activitățile noastre. Fără voi, toate astea n-ar fi avut niciun sens. Vă mulțumim din inimă pentru că ne sunteți alături la tot pasul.

👥 Cei mai faini profesori

Medici veterinari coordonatori extraordinari (veterinari cu experiență, interni, rezidenți și specialiști), care au crezut în ceea ce facem, rupându-și din timpul lor ca să ne învețe medicină veterinară la cel mai înalt nivel. Nu avem suficiente mulțumiri pentru asta.

👥 În cifre importante, numai pe anul ăsta:

📈 vreo 24 de evenimente educaționale Junior vet

📈 acces educațional gratuit în valoare de peste 50.000 lei

📈 zeci de studenți la MV și tineri absolvenți ajutați

📈 o amprentă mai verde comparativ cu 2021 (ne bem cafeaua în cănile proprii, ne luăm notițele în agenda preferată sau direct pe laptop, iar dacă n-avem pix, împrumutăm unul folosit, facem cadouri trainice); ex. am evitat folosirea la evenimentele fizice a peste 500 de recipiente de băut din plastic.

📈 solidari cu 3 ong-uri

📈 1 proiect pe sănătate mintală

_

👥Ajută-ne în 2023 să construim mai mult și mai bine, dăruiește! Implică-te și pune umărul la schimbare!

Wishlist la prima vedere:

🫶 să plantăm la primăvară și la toamnă o pădure Junior vet

🫶 să implementăm la un alt nivel cursurile de prim ajutor (animale mici, mari, exotice și sălbatice, plus sănătate mintală)

🫶 să ajutăm mai mulți studenți și tineri absolvenți, dezvoltând granturile educaționale Junior vet

🫶 să implementăm mai multe proiecte educaționale

🫶 să ajutăm mai multe animale