Junior vet Secret Santa

cu Dr. Cristina Taulescu, oftalmolog veterinar, Oftalvet.

Când: 15 Decembrie 2021, de la 8 la 9,45 PM (EET), online pe Zoom.

Topics abordate: Cazuri complexe de oftalmologie (1.5h)

*sesiune inclusă de Q&A

**evenimentul creditat cu 5 puncte

***sesiunea nu va fi înregistrată

Despre Dr. Cristina Taulescu: 

  • A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj-Napoca în anul 2015, iar în 2020 a susținut teza de doctorat în domeniul biomaterialelor și regenerării tisulare.
  • Interesul pentru oftalmologie a început încă din anul 2016, cand a urmat primul stagiu practic în oftalmologie veterinară în Viena, Austria. În perioada 2016-2021, a urmat alte cinci stagii practice în cadrul unor facultăți dar și clinici private din Portugalia, Israel, Anglia, Italia și Elvetia. În toată această perioadă a fost implicată în numeroase proiecte de cercetare, care s-au materializat în articole științifice publicate în reviste internaționale de specialitate, domeniul principal de interes fiind analgezia și anestezia corneană.
  • În 2021 a absolvit un internship în oftalmologie în cadrul clinicii Visionvet din Bologna, Italia, sub îndrumarea Dr. Crasta Manuela, Diplomat al Colegiului European de Oftalmologie Veterinara (ECVO).
  • Ulterior, a revenit în România și a creat Oftalvet, un serviciu exclusiv de oftalmologie veterinară, dedicat tuturor speciilor de animale.

Registration:  Înscrierea este deschisă, vă așteptăm cu mare bucurie!

Trimite un email la contact@juniorvet.ro cu datele tale (medic veterinar sau student, nume/prenume/facultate, an studiu), adresa poștală/de facturare, copia cu dovada plății și datele invitatului tău (nume, prenume și email).  Pentru plată, te rugăm menționează “Junior vet Secret Santa” și folosește-te de următoarele informații bancare:

ASOCIAŢIA MATEI ŞI PRIETENII
CIF 36908414
RO66BTRLRONCRT0376315401
Str.Republicii 61/25, Petrila 335800, jud.Hunedoara, Romania. 

Cost: 50lei/student la MV, 100lei/medic veterinar. Costul reflectă participarea pentru 2 persoane, astfel că ai 2 opțiuni:

  1. Vă înscrieți direct 2 persoane la eveniment
  2. Ne lași pe noi să facem surpriza colegului tău într-un email personalizat. Promitem să ambalăm frumos surpriza și să fim un Secret Santa veritabil.

*Oricare are fi opțiunea ta, te rugăm să nu uiți să ne transmiți datele colegului tău (nume, prenume, email)

Alte detalii: Atunci când aștepți info de la noi, verifică întotdeauna folderul Inbox și/sau Spam. Dacă ai primit vreodată un email de la Junior vet în Spam, te rugăm să îl muți în Inbox.

Pentru organizarea acestor evenimente, punem umăr la umăr cu ong-ul nostru Asociația Matei și Prietenii, care ne-a fost mereu alături la evenimente educaționale. Participarea dvs la aceste eveniment online de oftalmologie va sustine activitatea asociației noastre, care a fost afectată profund în acest context pandemic. Vă mulțumim anticipat!