Suntem așa de bucuroși să vă dăm de veste că în decembrie ne vedem face to face! Pentru a închide anul în forță, ne punem cot la cot cu organizația noastră non-profit Asociația Matei și Prietenii și vă invităm la un eveniment educațional special, cu iz caritabil, că așa-i frumos în decembrie. 🙂

Ne doream de ceva timp un altfel de seminar de urgențe, unul care să-i ajute și să-i pregătească la foc mare pe absolvenți și pe studenții din anul terminal. Așa că am pus la cale, unul intensiv de urgențe, unde o avem ca invitată specială pe Dr. Sînziana Rădulescu, DACVECC. La final de zi, Grația Bolat -Head of Creative and Founder of Junior vet, va condimenta evenimentul cu noțiuni despre sănătate mintală și uite așa, plecăm toți acasă bucuroși și mai bine pregătiți.

Învață să salvezi vieți!

Unde? Facultatea de Medicină Veterinară Spiru Haret, Bd. Basarabia nr.256, Pavilion A, Amfiteatru 301, sector 3, București.

Când? Sâmbătă, 10 decembrie, de la 10 la 17.

Cu cine?

Sînziana Rădulescu Dr med vet GPCert (EM&S) PGDip VCP MVetMed DiplACVECC MRCVS

About Sînziana:

Sînziana a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară (USAMV) în 2011, înființând în același an prima bancă de sange pentru animale din România.

După ce a câștigat experiență lucrând în diverse clinici veterinare din țară și din UK, Sînziana a decis să urmeze calea specializării. Astfel, a completat două internship-uri și un rezidențiat în domeniul urgențe și terapie intensivă la Royal Veterinary College în UK, devenind diplomat al colegiului american (DiplACVECC) în 2022.

În prezent, Sînziana este lector la Universitatea din Edinburgh, Scoția și își dorește să participe cât mai mult la pregătirea continuă a medicilor și studenților din țară și nu numai.

Seminar Emergency and Critical Care -eveniment adresat studenților la MV (ideal ani clinici), tinerilor absolvenți și medicilor veterinari cu experiență.

Vă mulțumim tare mult pentru interesul acordat acestui eveniment Junior vet. Suntem 150 de entuziaști, peste așteptările noastre. Dacă-i cu putință, vă rugăm să aduceți pătura pentru organizația Carusel. 🙂

__UPDATE Program Seminar Junior vet ECC

– Când? Sâmbăta, 10.12.2022

– Unde? Facultatea de Medicină Veterinară Spiru Haret, ultimul etaj, Pavilion A, Amfiteatru 301, Bd. Basarabia 256, București, sector 3

– Cum ajung? Stație metrou Republica, de mers apoi pe jos 5min. Vor fi afișe la intrare și un voluntar vă va ghida către amfiteatru.

9.00-9.55 Registration & cafea/ceai

Știm că-i sâmbătă, însă vă rugăm să nu întârziați.

Ce învăț?

Prezentări ECC Dr.Sînziana Rădulescu, DACVECC.

• 10:00-10:45 Cum abordăm cele mai întâlnite urgențe în camera de gardă – Ai nevoie doar de simț practic!

• 10:50-11:35 Under pressure: dilatația gastrică, obstrucția uretrală

11:40-12:10 Pauză de cafea/ceai/biscuiți

• 12:10-12:55 Urgențele cardiace – e mai ușor decat crezi!

• 13:00-13:30 Introducere in fluidoterapie

13:35– 14:20 Pauză de cafea/ceai/brunch

Drylabs ECC Dr.Sînziana Rădulescu, DACVECC.

• 14:20-15:05 Fluidoterapie aplicată – discuție pe cazuri clinice

• 15:10-15.55 Coagulopatii și terapie transfuzională – discuție pe cazuri clinice

Sesiune Q&A Carieră 16:00-16:20

Prezentare Sănătate mintală (cu Grația Bolat, Mental Health First Aider (MHF) & Mental Health Facilitator (WHO and NBCC), Head of Creative and Founder of Junior vet. )

• 16.20-17.00 Bunăstare mintală -cum ne autoevaluăm?

17:00 Ne luăm rămas bun și ne urăm de sărbători.

_Se vor trimite pe email reminders cu privire la eveniment. Vă așteptăm cu drag.

Evenimentul va fi acreditat?

Da, cu 15 puncte de educație continuă; cod AMPSEM01-2022

Cât costă și cum plătesc?

  • Studenți la MV, tineri absolvenți (2022) și doctoranzi -100lei
  • Medici veterinari -150lei

* 5% discount pentru membrii Junior vet / câteva locuri gratuite datorită proiectului Junior vet Grants -adresate studenților la MV și tinerilor veterinari cu statut financiar delicat (rugăm câteva rânduri de intenție pe email)

Înscrierea este închisă (30 noiembrie)!

Pentru a efectua plata, ai nevoie de aceste date, cu mențiunea Seminar ECC:

ASOCIAŢIA MATEI ŞI PRIETENII
CIF 36908414
RO66BTRLRONCRT0376315401 (RON)
RO16BTRLEURCRT0376315401 (EUR)
SWIFT BTRLRO22
Str.Republicii 61/25, Petrila 335800, Jud.Hunedoara, România.

După care, te rugăm să ne scrii un email la contact@juniorvet.ro cu datele tale (nume, prenume, statut și o adresă poștală) și să atașezi dovada plății. Noi promitem să îți răspundem în cel mai scurt timp. 

Dacă dorești să sponsorizezi acest eveniment, te rugăm să ne scrii un email la contact@juniorvet.ro

__

Devino abonat Junior vet și ești mereu pe fază:https://bit.ly/3wUJ8l0

_

Dragi Junior vets,

Fiindcă ne dăm întâlnire face to face pe 10 decembrie, la seminarul Junior vet de Emergency and Critical Care cu Dr. Sînziana Rădulescu DACVECC, vă rugăm să ne sprijiniți să plantăm fapte bune în comunitate. Ne dorim să strângem pături (noi) de tip fleece, pentru oamenii fără adăpost, pături pe care asociația Carusel le va distribui ulterior în activitatea din teren. Ne-am bucura să ne fiți alături în această inițiativă. Tot ce trebuie să faceți este să aduceți pătura la eveniment.

Carusel este o asociație non profit pe care noi o admirăm enorm iar cu ajutorul voluntarilor activi, oamenii vulnerabili vor trece mai ușor peste iarna care vine.

De 11 ani, CARUSEL este alături de cei mai vulnerabili.Peste toate serviciile sociale pentru oamenii fără adăpost, consumatorii de droguri injectabile, oamenii care trăiesc cu HIV, hepatite sau alte boli cronice, lucrătoarele sexuale, oamenii care trăiesc în sărăcie extremă și la risc de excluziune socială, s-au adăugat gestionarea unui centru pentru refugiați și a multor activități legate de aceștia.

Mai multe despre Carusel: https://carusel.org/despre-noi/

______

În jurul unei cafele se leagă multe amintiri frumoase. Nopți albe învățând pentru examene, revederea cu vecina de vis-a-vis sau cu cel mai bun prieten, înviorarea de dimineață, cele mai zgomotoase râsete și cele mai grele lacrimi. Pentru fiecare dintre noi, cafeaua înseamnă ceva.

La Junior vet am investit cu pasiune mii de ore în ceea ce înseamnă educație continuă pentru comunitatea veterinară tânără și suntem convinși că acesta a fost doar startul din tot ceea ce visăm să realizăm. Pentru noi, cafeaua, a fost mereu zvâcul dimineții, energia de a merge mai departe, bucuria unei revederi cu colegii din toată țara, proiectele și mailurile din weekend și de la ore târzii, entuziasmul viu de a ne ajuta comunitatea.

Dacă ai învățat vreodată alături de Junior vet, îți place munca noastră, crezi în ceea ce facem și vrei să pui umărul la următoarele noastre proiecte educaționale, te invităm să donezi azi contravaloarea cafelei tale preferate.

Învață dăruind!

În comunitatea Junior vet ai mereu parte de cele mai faine evenimente educaționale. Partea cea mai cool este că înveți dăruind. Implicarea ta face diferența în tot ceea ce facem, ajută-ne să construim mai departe! Află cum te poți implica mai mult: