Când vine vorba de medicină veterinară, nu ne oprim niciodată cu adevărat din învățat. Pentru că ne dorim să împletim frumos Educația Continuă cu voia bună sau momentele delicate care apar pe nepregătite, am creat cu mult entuziasm acest Junior vet Smart Wallet.

Vrem să fim alături de tine la fiecare pas. La bine și la rău, suntem aici pentru tine. Misiunea noastră întotdeauna a fost să-i ajutăm pe cei la început de drum și pe cei care vor să se perfecționeze.

Junior vet Smart Wallet, este un instrument financiar de nelipsit din educația continuă a studentului la MV și a tânărului veterinar.

Beneficiu Junior vet Smart Wallet: Pay as you go.

Pentru această opțiune, te rugăm să ne contactezi la contact@juniorvet.ro

Aduni puncte Junior vet și puncte de Educație Continuă la fiecare eveniment

Ține evidența activităților educaționale Junior vet și noi te răsplătim la fiecare pas. Punct cu punct, se transformă în mici bucurii pentru tine și prietenii tăi.

Transformi ocazional punctele în super chestii

La fiecare eveniment Junior vet noi te ținem la curent cu opțiunile educaționale pe care le ai la dispoziție.

Nu are dată de expirare

Atât timp cât nu te oprești din învățat, acest Junior vet Smart Wallet va fi valid. Învață, fii activ și bucură-te din plin de aceste beneficii.

Fiecare membru și abonat Junior vet primește un Junior vet Smart Wallet.

Abonații la newsletterul Junior vet întotdeauna află primii noutățile. Abonează-te aici https://bit.ly/3wUJ8l0 și fii mereu pe fază! Recomandă-ne prietenilor tăi și noi te notăm pe lista de Junior vet friends.